Abonnement på bæredygtige buketter er både billigt og klimavenligt

Bæredygtige blomster giver god samvittighed

En smuk og frisk buket på spisebordet udstråler hygge og overskud. Det viser at man går op i sin indretning. Desværre holder de friske blomster sig kun i højst en uge. Så skal der købes nye. Men de er dyre i forhold til, at man smider dem ud efter ganske kort tid.

Det er én ting, men faktisk har friske buketter et stort CO2 aftryk. Man tænker ikke lige over, at de yndige blomster er en belastning for vores klima.

Men der er et alternativ til den friske buket. Der findes nemlig bæredygtige buketter. Det er buketter som holder i 6 måneder og de skal ikke engang stå i vand.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Blomsterne bliver behandlet på en særlig måde, så deres aldringsproces stoppes. Det gøres med en naturlig nektar, så denne proces ikke skader klimaet heller.

Den perfekte gave

Køber du en bæredygtig buket til værtinden, veninden eller kollegaen, føles det som at give den perfekte gave. Men køber du et abonnement på friske blomster i denne stil, så er du sikret titlen som den bedste gæst, veninde eller kollega.

Vi elsker nemlig alle blomster, men vi elsker alle også, at spare penge og beskytte klimaet. Derfor er denne slags abonnement på friske blomster, den bedste måde at beholde vores hygge i stuen på.

Med en rigtig god samvittighed kan man glædes over de smukke blomster i flere måneder. Med et abonnement kan man glædes i flere år.