Alt i haveredskaber fra Kalundborg-Skov-Park-Have.dk

Det at købe hus med stor have, kræver også en del have redskaber eller haveudstyr – ved ikke lige hvilket ord jeg ville bruge, men jeg søgte efter alt i haveredskaber på nettet, og fandt en hjemmeside der hed Kalundborg-skov-park-have.dk – og jeg kunne købe alt det jeg manglede samme sted – og jeg fik den bedste kundebetjening og vejledning, så jeg fik lige det der passede til mig og min nye store have. Efter en lang snak, fandt vi frem til at græsslå maskinen, skulle være en af de der Robot plæneklippere fra Husqvarna – den var orange, så kunne jeg også finde den på græsplænen, hvis den af en eller anden grund var gået i stå. Jeg fik også en af de der STIHL trimmer og en motorsav, og diverse redskaber til at klippe roser og buske med. Så var jeg godt kørende.

Robot plæneklipper fra Kalundborg-skov-park-have.dk

Det bedste køb af alle, for her skulle jeg ikke røre en finger for at f min græsplæne slået, det hele kørte bare helt af sig selv. Jeg fik Kalundborg Skov Park Have til at lægge de der ledninger det kræver, for at Robot plæneklipperen bliver indenfor græsplænen og ikke stikker af. Så var det bare lige at sætte sig ind i hvordan det fungerede med at starte den fra telefonen, og også her var de meget behjælpelige med at give sig rigtig god tid til at forklare mig hvordan det hele virkede – og jeg er ikke it-nørd. Så nu kan jeg starte min græsslåmaskine når jeg er væk hjemmefra.