LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Bedre isolering med gode termoruder

Anna marts 12, 2015

En god varme i huset med gode termoruder

På hjemmesiden kan man købe termoruder og endda i et kæmpe stort udvalg. Derfor følger her en beskrivelse af hvilke ting man skal holde sig for øje i forbindelse med en udskiftning af sine almindelige vinduer til termoruder af Interglas.dk
. Når man har sat sig for at skulle udskifte sine vinduer med termoruder, så skal man vide at det er nødvendigt at have professionelle involveret, for det er meget besværligt at håndtere de store og tunge termoruder hvis ikke man har en sugekop til at flytte rundt på de skrøbelige glaspartier. Når man skal udskifte sine vinduer så skyldes det oftest en af følgende årsager, måske endda flere. Det kan først og fremmest være fordi at ens vinduer er utætte. Når vinduer er utætte så slipper der kulde ind og der kommer fugt. Og så er det også en vigtig årsag, at kuldeindtag medfører store udgifter til varmeregnskabet, og derfor kan det altid betale sig at få skiftet sine ruder inden de går helt til. Det kan også skyldes at man har vinduer uden termo, altså de gamle forsatsvinduer, og derfor kommer der glaspest og vinduernes ruder punkterer. Derfor kan man virkelig have lyst til at få dem udskiftet så man får et bedre og klarere lys ind.

Få flere kvadratmeter med spejle i indretningen

En anden vigtig ting man kan sætte sit fokus på hvis man gerne vil have mere lys i sin indretning, kan være at man vælger at indrette sig med spejle. Når man har skiftet de gamle vinduer ud, så kommer der mere klart lys ind, men hvis man hænger spejle op på de rigtige steder i hjemmet, så kan lyset blive reflekteret rundt i hjemmets rum, og så får man mange flere kvadratmeter med fine hvide oplyste rum. Lys er en kilde til både liv og til glæde og det giver meget mere lys hvis man har spejle til at reflektere lyset rundt.
Spejle kan fås i enormt mange forskellige former og farver, og de kan både hænge på vægge eller stå i hjørner. Man kan også hænge spejle op henover en sofa eller over en pejs, eller hvis man har en form for buffet stående ved spisebordet i spisestuen, så kan man hænge et stort flot og gammelt, måske endda antikt, spejl op henover, og dermed både skabe hygge og få lyset til at danse rundt i rummene. Når man har lys, har man mulighed for at indrette sig med lidt mere mørke møbler, men hvis man ikke har lyse rum i forvejen, så kan det være svært at have mørkere møbler og tekstiler, da de så kommer til at virke meget fyldige og dominerende i rummet, og derved fremstår rummet mindre.