LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Beskyt klimaet og pengepungen med solceller

Anna marts 21, 2016

Solceller er både godt for klimaet og pengepungen

Der er meget debat og omtalte omkring, hvordan alle skal være med til at beskytte vores klima. Ved at installere solceller, kan man være med til at få et hus som kører på bæredygtig energi, og som ikke er CO2 skadeligt og samtidig kan det være energi som er billigere. Det store problem er ofte ved solceller, at de er dyre at investere i, og hvis man ikke kan se en besparelse i at investere i solceller, så vil mange undgå at gøre det. Derfor er der nu åbnet op for solcellepulje 2016 som skal være med til, at give besparelser for solcelleejere. Den nye solcellepulje 2016 strækker sig fra 1. februar til 31. maj 2016, så man skal ikke vente for længe.

Den nye solcellepulje 2016

Med den nye solcellepulje 2016 er der større muligheder for besparelser ved at skifte til solceller. Derfor er det også et godt tidspunkt at skifte til solceller. Hvis man kort skal forklare hvad den nye solcellepulje fra 2016 tilbyder, så er det tilskud som givet som en forhøjet el-salgspris på 0,88 kr. pr. kWh over de næste 10 år. Der er dog nogle ting som skal være opfyldt for, at man kan få tilskuddet. Man skal have indgået en betinget købsaftale og denne skal sendes til EnergiNet. Ønsker man at vide mere omkring den nye solcellepulje 2016, så kan man kontakte Klimaenergi.dk og man kan også gå ind på EnergiNet og læse mere.

Spørgsmål og svar

I forbindelse med installation af solceller kan det være man spørgsmål. Hos Klimaenergi.dk kan man altid ringe eller skrive, og få råd til hvilket slags solcelleanlæg der passer bedst til netop ens hus. Klimaenergi.dk levere ikke kun solceller til privat. Man kan også som erhvervskunde få et tilbud hos Klimaenergi.dk, og det kan også være i forbindelse med landbrug eller institutioner.