LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Billige solcellelamper til alle formål!

Anna november 11, 2015

solcellelamper
Roliba er en danskejet virksomhed, der forhandler forskellige produkter og løsninger til erhvervslivet. Sortimentet er stort, og strækker sig over alt fra belysning og indretnings artikler, til emballage og dekorations artikler. Roliba har mange år på bagen, og har derfor høstet en hel masse erfaring, der gør dem til de absolut bedste i branchen. Som kunde hos Roliba får du kvalitets produkter til en lavpris, god service og lynhurtig levering.

Den helt perfekte belysning

Hos Roliba kan du finde et bredt udvalg af belysnings artikler til alle behov. Sortimentet indeholder en masse forskellige LED solcellelamper. LED solcellelamper kan fås til mange forskellige formål. De kan fås både med sensor, og uden sensor, til indendørs brug og til udendørs brug. Der findes mange forskellige former for lamper, både lamper der står og er drevet vha. solcelleenergi, og lamper der hænger på væggen. De kan fås få der er plads til husnummer eller andet. Lamperne kan designes så de passer bedst muligt til det ønskede formål. Belysningen fås både til udendørs og indendørs brug. Kvaliteten er helt i top, da alle produkter kommer fra de tyske producenter Steinel og Hella.

Belysning som du vil have det

Belysningen kan skræddersyes så den passer perfekt til det ønskede formål. Lamperne kan enten aktiveres ved hjælp af sensorer eller via stik. Alt belysning er i bedste kvalitet og er udformet i et skarpt design så alle kan være med. Priserne er i bund og kvaliteten er i top. Roliba sætter kunden først, og derfor er kundens behov det absolut vigtigste. Der er mulighed for at få skræddersyede løsninger, så de passer bedst til dig og det ønskede formål. Roliba har mange års erfaring indenfor området, og leverer derfor kun professionelle og holdbare løsninger og produkter.