LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Brug kondom

Anna august 27, 2015

Naturligt at have sex

Sex er en naturlig del af at menneske. Det er normalt at have sex. Den seksuelle lyst er en naturlig del af livet. Lysten er der bevidst og synligt, og den er der ubevidst. Den ubevidste del kan f.eks. være, hvis man har seksuelle drømme. Selvom sex er en naturlig del af livet, og det er helt normalt at dyrke sex med ens partner. Så er det vigtigt, at man beskytter sig mod sygdomme samt uønsket graviditet.

Brug kondom

Kondom bruges som prævention mod uønsket graviditet samt seksuelt overførte sygdomme. Et kondom er den mest sikre præventionsmetode, som der findes. For kvinder findes der mange andre præventionsmetoder, dog ikke mod seksuelt overførte sygdomme. Manden kan kun beskyttes ved at bruge et kondom under samlejet.

Uønsket graviditet

Man kan beskytte sig mod uønsket graviditet på adskillige måder. Man kan f.eks bruge et pessar, p-piler, mini-piller, kondomer samt meget mere.

Seksuelt overførte sygdomme

Dog er det en anden sag med seksuelt overførte sygdomme. Man kan kun beskytte sig mod seksuelt overførte sygdomme med et kondom. Seksuelt overførte sygdomme smitter ved seksuel kontakt. Klamydia er f.eks. en seksuel overført sygdom. Klamydia er den mest hyppigste seksuelt overførte sygdom, og sygdommen spreder sig ret hurtigt. Klamydia øger risikoen for kroniske betændelser i æggelederne. Hvis Klamydia ikke bliver behandlet i tide, kan man risikere at blive steril. Klamydia symptomer kan omfatte udflåd fra penis eller livmoderhalsen, dump smerte i underlivet eller sviende eller brændende fornemmelse i kønsdelene, især ved vandladning. Men ofte vil man ikke kunne mærke nogle symptomer. Det er derfor vigtigt, at man regelmæssigt får en klamydiatest. En klamydiatest er især vigtigt at tage, hvis man har skiftet partnere.

Køb kondomer hos www.coolkondom.dk

køb billige kondomer online hos www.coolkondom.dk.