LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

De bedste minder ruster aldrig

Anna oktober 18, 2015

Noget der er værd at huske. Rideferie Island.

Det er vigtigt at have nogle gode minder. Noget man kan tænke tilbage på sammen, og glædes over. Det er vores historie sammen der binder os sammen. Uden erindringen om ting man har haft sammen, om det så er gennem dybe samtaler der giver indblik i hinandens liv, eller grænseoverskridende oplevelser, så er et forhold tæt på indholdsløst uden. Det er trods alt den måde vi lærer hinanden at kende på. Ved at være sammen om forskellige ting, i forskellige situationer, hvor man lærer hinandens reaktioner, smage, og holdniger at kende.

En af de gode muligheder for den slags kunne være at tage på rideferie på Island. En rideferie på Island er ikke noget de fleste kan sige at have prøvet, endsige at have besøgt det storslåede land. Derudover er det at holde sin ferie på hesteryg en speciel oplevelse, hvis man i forvejen er bevendt med at bemægtige sig kontrollen over så stort et dyr, og har en svaghed for bløde muler og de gyngende bevægelser der forplanter sig i éns krop i takt med hestens rolige trav, vil man helt sikkert ikke finde oplevelsen mindre værd af at gøre den i så fantastiske natur scenarier som Island har at byde på. Hvis man på den anden side er knap så fortrolig med sådan en lodden krabat, så bliver det nok ikke mindre oplevelsesrigt, men der er heldigvis mange måder at rejse på på Island.

Altså: hvis man hører til gruppen af mennsker rynker på næsen når de hører ordene ‘Rideferie Island’ over aftensmaden mens der bliver diskuteret forslag til den kommende ferie, så er der også råd for det. Island kan også opleves med rejseselskab der kører i busser rundt til de forskellige bemærkelsesværdige steder på øen, med indlagte hotelophold undervejs. Eller man tage på en kør-selv-ferie, hvor man lejer en bil eller autocamper som man så kan køre rundt i som man vil. Hertil kan der selvfølgelig også bestilles hoteller så det passer med den rute man har lyst til at køre. Hvis ovenstående har vakt interesse er det værd at besøge travelnord.dk som netop tilbyder de mange forskellige ferietyper på Island.
God Rideferie på Island lige Her

Forrige artikel
Næste artikel