LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

De sikreste nøgler til dit hjem

Anna september 15, 2015

Sådan undgår du indbrud

Det kan være skræmmende at få indbrud. Ikke nok med at man får sine ting stjålet, så er det også skræmmende, fordi man ikke ved, hvad indbrudstyven kan finde på at gøre for at “nå sine mål”. Mange mener, at man gør det for nemt for indbrudstyvene at begå indbrud, fordi man ikke sikrer sig godt nok. Derfor kan man få nogle råd omkring, hvordan man kan sikre sit hjem bedre mod indbrudstyve.

Forskellige sikkerhedsniveauer hos Ruko-nøglen

De fleste danskere bruger en ruko-nøgle. Der er fire forskellige niveauer/serer af Ruko-nøglen: Laveste sikkerhed, næstlaveste sikkerhed, næsthøjeste sikkerhed og med højeste sikkerhed.

Laveste sikkerhed

Ruko-nøglen, som har den laveste sikkerhed, hedder “serie 500!. Den er ikke længere patenteret, og har et rundt hoved med fem stifter. Denne nøgle anbefales ikke til udvendig sikring, da den har den laveste sikkerhed.

Næstlaveste sikkerhed

Ruko-nøglen, som har den næstlaveste sikkerhed, hedder “serie 600”, og er ikke længere patenteret. Den er trapezformet, og har seks stifter. Denne nøgle anbefales ikke til udvendig sikring, selvom den er bedre end serie 500 (Ruko-nøglen med laveste sikkerhed).

Næsthøjeste sikkerhed

Ruko-nøglen, som har den næsthøjeste sikkerhed, hedder “serie 1200”. Denne nøgle har en patenteret teknologi, og er trapezformet med runde hjørner. Denne ruko-nøgle har seks stifter, der vender to forskellige veje. Denne nøgle kan med fordel anbefales til udvendig sikring.

Højeste sikkerhed

Denne nøgle har patenteret teknologi; er trapezformet med runde hjørner. Denne nøgle har seks stifter øverst, og ti sidestifter. Denne nøgle kan med fordel anbefales til udvendig sikring.

Find din låsesmed københavn

Skal du have en mere sikker nøgle, kan du finde en låsesmed københavn. Lavpris-laase.dk er en låsesmed i københavn med fokus på kvalitet til lave priser.