LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Den helt perfekte hosting løsning til din virksomhed!

Anna juli 31, 2015

magento hosting
Proudwing.dk er en stolt danskejet virksomhed! Proudwing.dk har sit speciale indenfor enterprise hosting løsninger, og har mange års erfaring indenfor faget! Medarbejderne hos Prodwing.dk har alle mange års erfaring med at bygge komplicerede software systemer, og de guider dig og din virksomhed igennem processen! Proudwing.dk tilbyder mange forskellige løsninger, og der skal helt sikkert nok være det rette til din virksomhed! Det dygtige team bag proudwing.dk er altid klar med hurtig hjælp og god rådgivning.

Proudwing.dk tilbyder en hel del forskellige former for server hosting. En af dem er det der kaldes Magento hosting! En af de mange fordele ved et Magento hotel er at det tillader megen flexibilitet, og åbner op for en masse muligheder. Proudwing.dk tilbyder en hurtig og stabil Magento Hosting til virksomheder der vil have det bedste. Der tilbydes fire forskellige hosting løsninger der er særligt optimeret til at kører Magento. Alle medarbejdere hos Proudwing.dk er uddannet i Magento, og er klar med rådgivning og hjælp hvis tingene driller. Hvis du har brug for assistance og hjælp til din Magento software, så er der altid god og hurtig hjælp at hente hos Proudwing.dk’s medarbejdere.

Den bedste løsning

Proudwing.dk tilbyder hele fire forskellige hostings løsninger der er særligt optimeret til at kører Magento software. Der findes basis, standart, udvidet og business. Basis er velegnet til mindre sites, og kan have op til 2 domæner. Business derimod er velegnet til større og tunge sites, og kan have op til 8 domæner tilkoblet. Med andre ord er der altså en hosting løsning til ethvert behov hos proudwing.dk! Det professionelle team bag sørger for at kundens behov bliver mødt, og at der bliver fundet en løsning på alle problemer!