LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Det rette rideudstyr

Anna juli 29, 2019

Enestående og stilfuldt

Lemieux rideudstyr fra Storbritannien er enestående og stilfuldt. Lemieux er mestrenes valg, på grund af deres stil og kvalitet.

Lemieux rideudstyr

Rideprodukter fra Lemieux giver et elegant præg på udstyrsrummet eller rytteren, og symboliserer professionalitet og stil. Hos www.horsefasion.dk er vi glade for at kunne tilbyde disse enestående produkter der kan mikses og matches med hele udvalget fra Horse Fasion til hest og rytter.

Lemieux underlag er i et strømlinet design, er praktisk og klumper sig ikke sammen, og gør at underlaget ikke lægger pres på manken, samtidig med at det giver let beskyttelse og god ventilation. Plain Pad serien er spækket med farve og stil. Det er nemt at få øje på farverne og den holdbare udformning af sadelunderlagene fra Lemieux. De ergonomiske udformede firkantede sadelunderlag er velegnede til dressur, allround og spring. Klassiske allround numnahs fås i en mere tradiotionel stil, formet efter sadlen. Lyseblå og aqua, og mere konservativ, sort og brun, passer til alt udstyr og tilbehør. Højt mankestykke, elastiske D-ring stropper og dråbeformet beskyttende bugområde giver alle underlagende en professionel stil.

Andet udstyr fra Lemieux

Serien af lammeskind med merinould er terapeutisk, komfortabel og egner sig til sensitiv hud. Deres halvpads giver støtte med en farverig stil. Kombinationen af merinould og memory-foam giver en perfekt ballance der sikrer den bedst mulige pasform mellem sadel og hest. Åndbart, fugttransporterende stof gør at sadelsår bliver en saga blot med denne ergonomiske korrekte pad.

Dækkener fra Lemieux transporterer fugt og nedkøler for at undgå overophedning, og de flotte quiltede design giver de bløde dækkener af uld og akryl god ventilationsevne når hesten skal nedkøles efter træning.