LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Det rette rideudstyr

Anna juli 29, 2019

Når hesten er din bedste ven

Det er ikke noget nyt, at heste og mennesker er knyttede til hinanden. Mange små piger, og et mindre antal drenge, drømmer ofte om at få en hest. Det er ikke de fleste familier, der har denne kapacitet, og derfor går et stort antal børn og unge til ridning, hvor de rider på rideskolens ponyer og hest. Der er i dette tilfælde ikke så meget brug for selve udstyret til hesten og ponyen. Derimod  vil alle disse rideelskende piger og drenge helt sikkert have ønsker om det lækre ridetøj, de gode ridestøvler samt udstyret til at rense hove og strigle deres yndlingsponyer.

Horse Fashion har det gode udstyr

I Ålborg ligger Horse Fashion, der har rideudstyret i orden. Horse Fashion sælger alle de gode efterspurgte mærker. Er man ikke lige i Ålborg og omegn, så har Horse Fashion også en omfattende webshop horsefashion.dk. Webshoppen sælger alt til hest/pony, rytter, børn og også specielle produkter til Islændere.

Lemieux til den kræsne

Et af de mange kendte kvalitetsmærker hos Horse Fashion er Lemieux, der er kendt for både komfort og luksus. Er man til dette, så se de mange lækre produkter af Lemieux rideudstyr på Horse Fashions webshop. Blandt andet kan man af rideudstyr Lemieux se Lemieux underlag både i hvid, blå, bordeaux. Andre farver kan løbende støde til.

Nyheder til hest og rytter

Horse Fashion holder løbende deres webshop opdateret med nyheder. I løbet af året varierer kollektionerne deres produktsortiment. Sortimentet af rideudstyr og tøj og sko til rytter er dog konstant stort. Står man i den situation og skal til selskab ved en hesteelsker, så kan Horse Fashion hjælpe med at udstedet et gavekort. Den hesteelskende vil altid blive glad for at få mulighed for at kunne vælge frit blandt Horse Fashions mange produkter. Er der tale om en hesteelskende pige, så omfatter Horse Fashion et område med tilbehør, der specielt appelerer til piger. Der er f.eks tasker til strigler og børster, penalhuse, dagbøger samt begynder rideudstyr. Til at starte med behøver man ikke investere en formue i rideudstyr, hvis interessen er kortvarig. Derfor kan udstyret stadig godt være smart og appellerende og ikke mindst sikkert.