LOADING

Type to search

Uden kategori

Det sunde og kærlige parforhold

Anna oktober 31, 2019

De 5 kærlighedssprog

Parforholdet det svære forhold, som de fleste af os stifter bekendtskab i livet. Hvorfor er parforholdet så svært, og hvorfor bliver næsten over halvdelen af os skilt idag? Ja årsagerne er mange og alligevel er der nogle grundliggende ting, der går igen og igen i brudene. Står du lige nu i en situation, hvor dit parforhold vakler, eller er I i den fase,hvor alt går godt, og I gerne vil blive modstandsdygtige og være godt udrustet til kommende kriser og udfordringer, så skulle du eller I tage kontakt til en dygtigt terapeut. Og bor I i Århus eller i omegnen heraf, kan I med fordel søge hjælp hos livogessens.dk. Her vil I blive mødt af en meget dygtig og empatisk terapeut, der har mange års erfaring med at rådgive mennesker indenfor området omkring relationer.

Gå på hjemmesiden

I kan starte med at tilgå livogessens.dk hvor I vil kunne læse om hvilken form for terapi der tilbydes. Her laves skræddersyede individuelle forløb, der tager afsæt og udgangspunkt i jer som enkeltpersoner og som par. På hjemmesiden kan du læse om de 5 kærlighedssprog og meget meget mere, ligesom du kan læse om terapeutens egen historie og forudsætninger for at stifte livogessens.dk., ligesom du kan læse om hendes faglige kompetancer.

Kærlighed er forudsætningen for liv

Hvad der er sikkert og vist er, at kærlighed er forudsætningen for al liv, og at vi mennesker har brug for kærlighed, nærhed, varme og omsorg hele livet igennem. Men vi er ikke alle klædt ordentlig på hjemmefra til at udleve og give den kærlighed, fordi vi er ofre for hvordan vores forældre har opført sig over for os i vores barndom, hvad enten de har været de bedste forældre eller mindre gode. Vil du bryde nogle dårlige mønstre og lære dig selv bedre at kende, så tag et forløb hos livogessens.dk.

Forrige artikel
Næste artikel