LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Dit hjem!

Anna november 23, 2015

Hos klahn-arkitekter.dk bygger vi den rette bolig til dig. Hvad end der er fokus på i dit drømmehus, så står vi klar til at hjælpe. Vores arkitekt står klar til at tegne dine drømme ned. Et nybygget hus er meget mere end blot din bolig. Vi danskere lever og ånder for vores hjem. Vi inviterer folk hjem til os, og når vi åbner døren, så er det ikke blot til vores hus, men helt ind til os selv. Vi gør os selv sårbare, da vi viser os selv gennem vores huse. Det ved vores arkitekt også, og det er en af de væsentlige ting der tages hensyn til, når vi designer lige netop dit nye byggeri. Gennem samtaler lære vores arkitekt jeres smag og holdninger, det indprintes så i jeres fremtidige hjem.
Stilen på et nybygget hus kan være meget specielt. I dag gælder det ikke blot om at skille sig ud via indretningen – selve huset skal også skille sig ud på villavejen. Det har ført til, at flere kvarterer i Danmark har indført retningslinjer for boligernes udseende. Med et kommende byggeri er det vigtigt at kende disse retningslinjer. Det behøver ikke ødelægge noget ved din drøm. Vores arkitekt skal nok sørge for, at huset tilpasses dig og dit kvarters retningslinjer . Huse i sådan et kvarter supplerer hinanden godt, og det giver området et meget mere roligt indtryk. Et kvarter med huse i mange forskellige designs kan let virke uoverskueligt og rodet. Med de fælles retningslinjer er du sikker på, at dit hus passer med et andet nybygget hus på vejen. Det sikrer altså området nu og i fremtiden!
Vi hjælper ikke blot med helt nye byggerirer, vi hjælper også med moderniseringen af din ældre bolig. Ønsker du mere plads eller blot et mere tidsmæssigt look, så kan vi finde en løsning til det. Vi hjælper med at integrere ny dele til dit hjem, så det harmonere. En tilbygning er bedst, hvis det ikke kan ses, at den er bygget til! Husk derfor altid at være tro mod din eksisterende boligs stil.

Forrige artikel
Næste artikel