LOADING

Type to search

Uden kategori

Dyrk sport i vandet

Anna august 8, 2018

Hvorfor er sport i vandet godt for dig?

At dyrke sport i vandet kan være godt for dig på mange områder:

1) Styrker dine muskler

Når du dyrker sport i vandet, som f.eks. aquafitness, kan du styrke muskler som ryg, mave, arme, baller og lår. Det er derfor en god aktivitet for dig, der ønsker at stramme op hele vejen rundt.

2) Skånsom træning

Det at dyrke sport i vandet, kan være en skånsom form for træning. Det er lige noget for dig, der gennemgår en form for genoptræning af et eller flere områder af kroppen. Udførelsen af aquafitness er nemlig langt mere skånsom end at give dig i kast med fitnessmaskiner i motionscenteret.

3) Sjov sammen med andre

Du kan komme til at dyrke sport i vandet, som aquafitness på et hold, med andre mennesker. Du kan derfor tage din kæreste eller en god veninde med til aquafitness eller vælge at deltage selv og møde nogle nye mennesker.

Prøv aquafitness og få en på opleveren

Lyder sport i vandet som noget for dig? Så skal du besøge Slotsøbadet i Kolding, hvor du blandt et væld af vandaktiviteter kan deltage på aquafitness hold. Når du har betalt den yderst prisfornuftige entré, kan du deltage på alle de hold, som du ønsker. Der er aquafitness hold tirsdag og torsdag morgen og aften, og om mandagen er der et formiddags- og aftenhold. Når du deltager på aquafitness holdet, er der lagt op til seriøs men sjov træning, som udføres til musik – det er en oplevelse, du skal prøve! Læs mere om aquafitness i Slotsøbadet.

Slotsøbadet byder på hyggelige stunder

Når du besøger Slotsøbadet med veninderne for at deltage i aquafitness, er det også en oplagt mulighed for hygge og afslapning. Slotsøbadet har nemlig også et forkælelse- og wellnessområde, Dronning Doretheas Badestue, hvor du kan slappe af og forkæle dig selv, efter at du har dyrket sport i vandet.