LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Edrawings

Anna november 23, 2015


– SOLIDWORKS edrawing program til pc og mac.

Hvis du har en e-mail, hvilket du sikkert har – da stort set alle mennesker har det i dag, kan du bruge eDrawings. Hvid u ikke har en e-mail kan du desværre ikke benytte dig af eDrawings – heldigvis er det ikke så svært at lave en e-mail adresse og det tager højest under en halv time. Men det, du kan bruge eDrawings til, er at sende eDrawings til andre. Det vil sige – eDrawings er et revolutionerende program, du kan bruge til at kommunikere tekniske dokumentation på.

Og du kan både bruge eDrawing på pc og på Mac, det lyder måske meget forvirrende – men hvis du er en af dem, der allerede har eDrawing, ved du åbenlyst godt, hvad der tales om, men hvis du ikke er en af dem, hvilket der jo er en chance for, er det heldigt du er kommet til denne artiklen, så du kan finde ud af hvad det er. Du tænker, hvad i hulen er solidworks, card programmer og edrawing?

Det er også klart, at det hele kan lyde meget teknisk og forvirrende, hvis det er første gang man hører det. Men heldigvis eksistererer intetnettet jo, og du kan derfor læse meget mere om det der, hvis det lyder som noget for dig går du blot ind på denne side: edrawing – solidworks mac hvor du bliver navigeret direkte ind til solidworks. Hvis du har nogle spørgsmål kan du blot skrive til hjemmesiden, du finder kontaktformularer derinde, og de svarer dig oftest meget hurtigt. hjemmesiden er brugervenlig, så selv den med mindst internet og computer erfaring kan finde rundt på siden. Nu er der ikke andet for at gå ind på hjemmesiden edrawing – solidworks mac og undersøge den nærmere – kontakt dem endelig hvis du har spørgsmål – og se om det hele er noget for dig. Hvis du arbejder med solidworks, er det hvert fald vigtigt, at du har dette program, da det gør det nemmere for dig i hverdagen.