LOADING

Type to search

Uden kategori

Er du til dans og musik, så er en musikefterskole lige noget for dig

Anna oktober 8, 2015

Er du til dans og musik, så er en musikefterskole lige noget for dig


Et år på Frøslevlejrens efterskole vil give minder for livet, men det vil også give kompetencer, som kan bruges både socialt og fagligt i fremtiden.

Frøslevlejrens efterskole er en musikefterskole, som har dans, musik, teater, film, lys & lyd og musical som linjefag. Der er altså skruet helt op for kreativiteten inden for performance genren, så når man går på musikefterskolen, er man omgivet af andre unge, som brænder for det samme som en selv. Det giver et helt unikt miljø, og er med til at fremme lysten til at blive bedre og lære mere. Derudover er det rigtig sjovt at bo, leve og gå i musik efterskole med andre unge, som har samme interesse, og som vil samme sted hen som en selv. Niveauet inden for de forskellige linjefag vokser stødt henover skoleåret, når alle brænder for projekterne og for musik og sang og lærer nyt hele tiden.

Efterskole musik er fyldt med energi og det er meget mere end blot traditionel musik og sang. Efterskole musik er sjovt, eksperimenterende og udfordrende. Der er plads til alle, og selvom man måske ikke har dyrket musical eller musik og dans i særlig mange år – eller måske aldrig – så vil man stadig få rigtig meget ud af et år eller flere på en musik efterskole. Det er netop her, hvor man kan udvikle sit talent og finde ud af, hvilken retning inden for musik, dans eller teater, som man gerne vil gå. Man får lov til at eksperimentere og prøve forskellige genrer af, så man dermed får en større viden omkring, hvad man egentlig selv godt kan lide, og hvad man er god til.

Selvom Frøslevlejrens efterskole er en seriøs efterskole, så er det aller vigtigste at eleverne har et godt, sjovt og trygt år, hvor de får mulighed for at udvikle sig selv personligt og have det sjovt imens, så Tag på denne fede musikefterskole.