LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Er hjernen kørt på et sidespor?

Anna maj 25, 2015

En stressende hverdag er ikke at spøge med

Der er ikke usædvanligt, at dagene flyder sammen og planerne hober sig op. For nogle er det bare et par enkelte dage, mens det for andre kan strække sig over lange perioder. Det er ikke en sjov situation, og det kan være svært for andre at forstå. Det er vigtigt, at man ikke føler sig mærkelig og prøver at skubbe sine problemer til side men derimod ser dem i øjnene og prøver at finde nogle løsninger. Har man svært ved dette, kan man f.eks. kontakte Kolding psykolog hjælp.

Udelukkende en hjælp

Kolding psykolog tilbyder samtaler med erfarne psykologer. Det kan ofte være svært at få hjælp fra sine omgivelser – for selvom de gerne vil hjælpe, så har de måske ikke tid og overskud til at forstå og give respons på de problemer, man bakser med. En psykolog har ét mål, og det er at hjælpe sin patient. Man kan selv sige til og fra ift. forløbet og de spørgsmål der bliver stillet, men det er vigtigt at huske på, at psykologerne kender til metoder, der kan afhjælpe symptomer til stress, depression osv.
parterapi

Et godt jeg giver et godt vi

Har man problemer med sig selv, er det svært at se de faresignaler der dukker op i sine omgivelser. Det kan være svært at få sociale relationer til at fungere, fordi det kræver, at man er nærværende og klar i sindet. Især forholdet til sin partner kan blive kompliceret, hvis man ikke sørger for at være opmærksom på små problemer. Det er vigtigt at starte med sine egne problemer, men man skal ikke være blind over for eventuelle udfordringer i forholdet.

Fælles fokus på problemet

Stridigheder i forholdet kan løses ved at søge parterapi kolding. Her kan begge parter få luftet tanker og løsningsforslag, mens en psykolog ved parterapi kolding kan strukturere samtalen og ruske op i de problemer, der opstår. Der er ingen grund til at opgive forholdet, hvis det er muligt at redde, f.eks. ved .

Forrige artikel