Erfaren og kompetent skatteadvokat

Jeg tænker at vi alle godt kunne tænke os at have den erfaring og kompetence at kende til skattelovgivningen til punkt og prikke – jeg ville i hvert fald godt. Jeg syntes at det til tider kan være en jungle om man nu også gør det rigtige, og om man nu også følger lovgivningen inden for skatteloven. Jeg har selv nogle gange måtte ringe til told og skat, og været lige så forvirret bagefter. Det var i en af disse forvirrede tilstande jeg søgte efter advokat skat og tog fat på VQA.dk som jeg havde fået anbefalet som virkelige erfarende og kompetente skatte advokater. Jeg ringede til dem og fik en tid, hvor jeg så i ro og mag kunne forklare dem hvad det var jeg ikke kunne finde ud af – og her var der ingen slinger i valsen, de kunne svare med det samme, og så i et sprog jeg forstod.

Advokater og skat eller andre juridiske sager

Nu var det i et skatte spørgsmål og torskegilde jeg havde med VQA advokaterne at gøre – men jeg ved fra andre, at de også er faglig kompetente til andre juridiske opgaver, og at dem jeg kender også har været yderst tilfredse med deres arbejde. Uvidenhed koster især hvis man har en advokat ind over, men mange gange kan det godt betale sig i længden – det at jeg havde VQA.dk indover min skat, gjorde at jeg sparede en del penge udover deres salær, så for mig har det været givtigt at investere i en skatte advokat.