LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Få det lækre hår du ønsker dig

Anna december 31, 2014

Hvis dit hår ikke har den fylde eller længde du ønsker er der flere muligheder. For det første kan du jo bare vente og lade det gro ud af sig selv, men for det første så er det jo ikke sikkert at det giver kraftigere hår med mere fylde, selvom det selvfølgelig vil hjælpe på længden og derudover så kan det jo tage adskillige år inden du når til det resultat du egentlig ønsker dig her og nu. Men fortvivl ikke for hjælpen er nær i form af hair extensions. hair extensions totter af hår som på den ene eller anden måde sættes sammen med dit eget hår og på den måde giver dig præcis de muligheder du går og sukker efter. hair extensions påsættes enten ved hjælp af Hot fusion hvor det nye hår svejses sammen med dit eksisterende hår og på den måde bliver som en del af din samlede hårpragt. En Hot fusion holder op imod seks måneder og i den periode skal du bare behandle dit hår fuldstændig som du plejer med hensyn til vask og balsam og føntørring, ligesom du sagtens kan benytte både glattejern og krøllejern. Med en Hot fusion er det således ikke muligt at se at du har fået påsat hår, bortset fra dem der kender dig og som jo godt ved at hår ikke bliver 30 centimeter længere på en enkelt dag selvfølgelig.

Hvis det mere er lidt for sjov

Hvis du har en stor fest du skal til, eller hvis du bare godt kan lide at variere dit udseende lidt engang i mellem, skal du kigge på cold fusion som løsning i stedet for. Ved en cold fusion bliver de nye hårlokker sat fast på dit eget hår ved hjælp af nogle bittesmå elastikker. Det er stadigvæk usynligt for andre, men du kan altså ikke behandle håret som om det var dit eget det hele. Til gengæld kan du tage det af igen og genbruge det når du har lyst til det.

Uanset hvilken metode du vælger, så er det altid ægte menneskehår der anvendes til at lave lokkerne, og håret er indsamlet og sorteret og bearbejdet inden du får det. Du kan få hår i alle farver og strukturer så du får noget der passer til det du har.klik her