LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Få en energivenlig bolig med hjælp fra Klimadan

Anna august 16, 2015


Klimadan er en virksomhed der har beskæftiget sig med klimavenlig energi i mange år. De sidste 35 år har givet Klimadan en god håndfuld erfaring. De har i tidens løb installeret over 7000 varmepumper, der hjælper danske husstande til en mere miljøvenlig bolig. Skift dit gamle oliefyr ud med varmepumpe og opvarm dit hjem med jordvarme. Hvis du vælger en pumpeløsning fra Klimadan får du muligheden for at fjernstyre den. På den måde får du fuld kontrol over og indsigt i varmeforbruget i din bolig.

Grøn energi er vejen frem

Klimadan hjælper dig med at gå over til grøn energi. De tilbyder grøn finansiering hvor du får muligheden for at låne penge til grøn energi. Det kan eksempelvis være at låne penge til at få en luft til vand varmepumpe installeret. Klimadans mission er at danske husstande skifter over til vedvarende energi – som eksempelvis jordvarme. Det er godt for miljøet, og det er i særdeleshed godt for danskernes pengepunge. Foruden jordvarme arbejder Klimadan også med solenergi og søvarme.

Nemt og miljøvenligt alternativ

Er du en af dem der gerne vil skifte over til grøn energi, men som ikke orker at få gravet haven op eller få solceller på taget? Så er en luft til vand varmepumpe en god løsning til dig. Et luft til vand varmeanlæg kræver ikke meget plads, og du slipper for at din have skal graves op. Der er ingen undskyldninger for ikke at gå over til grøn energi. Der er en kæmpe økonomisk fordel ved det, samtidigt med at dit CO2 aftryk bliver mindre. Det er altså en win-win situation. Klimadan hjælper dig endda med at finansiere det hvis økonomien ikke er til det. Du kan låne penge til forskellige varmepumper og grønne energiløsninger. Få installeret en varmepumpe, og oplev hvor stor forskel det gør på økonomien. Du sparer tusindevis af kroner om året.