LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Få en god pris for din ødelagte eller gamle bil

Anna september 5, 2015

Mange bilejere tror ikke at de kan få noget for deres ødelagte bil og vælger derfor blot at skille sig af med bilen uden at overveje, at de kan sælge den til en skrothandler. I Danmark finder der en skrothandler, som giver en ganske fornuftig skrotpræmie for din bil. Det eneste du skal gøre er at kontakte skrothandleren, så vil de komme med en bilvurdering og derefter komme med en skrotpræmie for din skrotbil. Du behøver ikke selv at få fragtet bilen til skrothandleren hos https://www.skrotbildanmark.dk/, det eneste du skal gør er at fortælle, hvor firmaet skal sælge din bil op henne.

Hjælp til at afmelde plader

I forbindelse med skrotning af en bil er der altid en række retsmæssige ting og sager der skal ordnes. Vælger du at sælge din skrotbil til firmaet, så hjælper de dig også med at afmelde nummerpladen på din gamle bil. Når du vælger at sælge din bil til firmaet skal du efterfølgende ikke tænke mere på bilen.

Få en god vurdering

Grunden til, at der er så mange bilejere, der vælger at sælge deres bil til skrothandleren er, at de er gode til at give en god bilvurdering på deres skrotbil for derefter at tilbyde en god præmie. Dem, som har solgt deres gamle eller ødelagte bil til firmaet anbefaler andre at benytte sig af firmaet.

Kontakt firmaet nu

Hvis du godt kunne tænke dig at få en vurdering af din bil eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan du skal forholde dig, så er du velkommen til at kontakte firmaet telefonisk eller over mail. På hjemmesiden kan du også livechatte en af de ansatte i firmaet. Her er du også velkommen til at rette de spørgsmål, som du kunne ligge inde med. Hvis du overvejer at sælge din bil til skrot, så få en vurdering af firmaet nu. Det er ganske gratis at få en vurdering af din bil hos firmaet.