LOADING

Type to search

Elektronik

Få en god smag og undgå alle de ubehagelige gener der er ved at ryge

Anna marts 6, 2015

Der er i mange år blevet forsket inden for forskellige alternativer til tobakscigaretten. Rigtig mange mennesker ender med at blive afhængige af tobakken, og har derfor også virkelig svært ved at slippe den igen, når de først er begyndt at ryge. Men da det desværre er blevet konstateret, at rygning er direkte forbundet med en øget risiko for at få kræft, så er det selvfølgelig i alles interesse, at så mange som muligt holder op med at ryge. Og så er det jo, at man må komme op med nogle alternativer, som gør det nemmere at ligge tobakscigaretten fra sig igen.

0

Lad elprodukterne tage over

Et bud på et alternativ kunne for eksempel være en el smøg. Med en el smøg ryger man i stedet for på vanddamp, og derfor får man ikke alle de skadelige stoffer ned i lungerne, som man får, hvis man ryger på en tobakscigaret. Samtidig kan man få sin el smøg med forskellige smage. Det vil sige, at man kan få sin yndlingssmag i cigaretten og samtidig undgå alle de ubehagelige gener, der er ved at ryge på en tobakscigaret. En e cigaret er også til meget mindre gene for omgivelserne. Så de vil helt sikkert også blive glade for, hvis man skifter over til at ryge på e cigaret i stedet for den almindelige cigaret.

Ikke nær så dyrt

En anden ting som er positivt ved at ryge på e cigaret i stedet for almindelig cigaret er, at det ikke er lige så dyrt som almindelige rygning kan være. Sammenlignet med at skulle købe en pakke cigaretter om dagen, så er den e væske man skal bruge til cigaretten nemlig ikke helt lige så dyr. Det er den samme e væske som man kan få med forskellige smag. Så man kan også have flere forskellige smage, og så skifte i løbet af dagen, hvis man får lyst til at prøve noget andet. Med almindelige cigaretter har man ikke helt samme funktion, da man her enten bare kan vælge imellem at ryge på almindelige eller menthol cigaretter. Så her får man altså også muligeheden for at prøve nogle helt nye smagsvarianter af, for at se om det kunne være noget.

Få et start kit og kom i gang

Det er hverken svært eller dyrt at komme i gang med at ryge på en elektrisk cigaret. For man kan bestille , de 0 man skal bruge til den, samt det væske som man skal komme i den. Når man har alle de dele, som til sammen udgør et startkit, så er man klar til at gå i gang. Og her er det igen heller ikke svært at finde ud af, hvad man skal gøre. Og inden man ved af det, kan man være på vej til en sundere livsstil uden den farlige tobaksrøg.

Forrige artikel