LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Få fedtet fjernet

Anna oktober 17, 2015

Er du utilfreds med din krop?

Der er alt for mange mennesker, som går rundt og er kede over den måde deres krop ser ud på. Man har måske været alt for dårligt til at spise sundt og få trænet regelmæssigt, og har derfor taget en del på. Nogle har måske altid været slanke, men har taget på i graviditeten. Der kan være mange årsager til at man pludseligt tager på. Men konsekvenserne er fælles: Man har det ikke så godt med sig selv. Der er heldigvis løsninger inden for dette problem. Man skal huske at spise sundt og træne regelmæssigt, men man kan også få hjælp til vægttab ved hjælp af Body Shape – en skønhedsklinik i Esbjerg.

Få fedtet fjernet. Tab dig nu!

Body Shape Esbjerg er en skønhedsklinik dedikeret til figurformning og reduktion af genstridige fedtdepoter. Man kan derfor få forskellige behandlinger, hvor man har mulighed for at komme af med overskydende fedt og få en flottere og sundere krop. Tab dig nu, og få enten en fedtfrysning eller behandlinger med body wraps, TEI, infrarød varme etc. Disse behandlinger hjælper med med at komme af med ens lokale fedtdepoter, reduktion af mål på kroppen og evt. reduktion af vægt (vægttab). Man kan også få strammet sin hud op, så man får en flottere hud. Klinikkens fokusområder er fedtfrysning, reduktion/slankning samt opstramning og flottere hud.
Selvom man kan få forskellige behandlinger, som kan resultere i at man tager sig gevaldigt, skal det ikke erstatte sund og varieret kost og motion. Man skal derfor stadig huske at fortsat spise sundt og træne regelmæssigt. Hvis man både får behandlinger hos Body Shape i Esbjerg samt træner regelmæssigt og spiser sundt, så er man meget tættere på at nå sin drømmevægt/drømmefigur. Læs mere om de forskellige behandlinger på Body Shape Esbjerg-klinikkens hjemmeside på bodyshape-esbjerg.dk.

Forrige artikel