Farvepatroner til HP laserjet

Farvepatroner er ikke lige de billigste at få, og det er jo især rigtig dejligt, hvis de så også holder i lang tid. Jeg har selv haft adskillige HP printere, og jeg har ikke nået at få patronerne brugt, før at alle dyserne har været tilstoppet, og jeg kunne derfor smide mine printere ud. Nu har jeg købt en ordentlig printer, en der kan printe ud direkte fra telefonen, og det er bare lykken. Indtil nu, har den fungeret perfekt, og dyserne er heller ikke stoppet til endnu. Min erfaring er altså, lad være med at købe en alt for billig printer, for det kan ikke svare sig.

Laserjet pro farvepatron

Om det nu lige er sådan en som den der er vist på billedet, de plejer at være lidt større, men det ligner de patroner jeg anvendte tidligere. hp color laserjet pro mfp m477fnw anvender nogle farve patroner, der er væsentlig længere, og den kan man se på billigtoner.dk hjemmeside. Der er ikke noget bedre, end når man kan få fat på nogle billige farvepatroner, for de plejer at være næsten lige så dyre som en helt ny printer. Hjemmesiden jeg nævnte, lover en hurtig levering og lave priser, samtidig med en god service. Nu er jeg den eneste i familien med en farve printer, så jeg skal printe en del ud for rigtig mange mennesker, så for mig, må farvepatronerne gerne være billige. Jeg tænker at de erhvervsdrivende også gerne vil undgå de helt dyre farve patroner, hvis de kan.