LOADING

Type to search

Uden kategori

Find de lækreste festlokaler hos Severin Fyn

Anna januar 16, 2020

Den vigtige fest

Der findes mange vigtige fester. Den første vigtige fest, man deltager i, er for mange mennesker dåbsfesten. Da man desværre sjældent kan huske sin dåbsfest,og alle de mennesker, der hylder en, så er det godt, at der er mange muligheder for at fejre sig selv eller andre her i livet. Konfirmationen, bryllup, fødselsdag eller jubilæum. Mulighederne er mange, og det er beslutningerne også. Hvilken type fest skal det være? Stor, lille? Formel eller uformel?

Serverin er et kursus og konferencested, der også tilbyder rammerne til den vigtige fest. Serverin ligger ved det smukke Middelfart – kun 100 meter fra  Lillebæltsbroen og med skoven som nabo. Der er  festlokaler med overnatning fyn, og på terrassen er der udkig over vandet. Der er to skønne, lyse restauranter, der bruges som festlokaler, hvor man nyder den smukke udsigt. De lyse festlokaler med overnatning Fyn giver de helt rigtige rammer for en god fest. Navnet Serverin stammer fra Serverin Jørgensen, der med sine ideer var med til at starte Andelsskolen. Medarbejderne hos Serverin er bevidste om deres samfundsansvar og støtter bl.a. de Danske Hopsitalsklovne.

Bliv lidt længere

Serverin ligger så skønt, at man snildt kunne blive fristet til at blive lidt længere. Det er også en mulighed og med tilbuddet om et weekendophold eller et ferieophold, så kan de dejligste minder skabes. Kaffen og maden kan nydes til den smukkeste udsigt. Tag cyklen med og få arrangeret en madpakke til en tur i den omkringliggende natur. Serverin arrangerer også golfophold og Bed&Bike.
Et smut til Middelfart kan tage kun fem minutter, men bliv gerne lidt længere. Middelfart ligger i trekantsområdet og gemmer på noget af den smukkeste natur. Måske er det derfor, at der findes mange gode steder at hygge sig. Gå også gerne på havnekajen i Middelfart og nyd en café latte på den mangekantede Cafe Razz. Havnekajen huser også Kulturhuset, hvor der både er biograf og festlokale af en helt anden type end hos Serverin. Meget kan man sige om Middelfart, men smukt er der. Bøgetræer og vand på samme tid; alt det som skal til for at give en afslappende oplevelse