LOADING

Type to search

Boligindretning

Få et unikt køkken – produceret i Danmark.

Anna januar 3, 2021

Er det noget med et personligt designet køkken?
Hvor køkkenet er blevet designet på danske tegnestuer og produceret på danske fabrikker.?
Hvor der er kælet for detaljerne og de forskellige designs?
Vi kan tilbyde dansk designede snedkerkøkkener hvor vi kan hjælpe dig med at lave dit helt eget personlige køkken.
Så det bliver i lige netop den stil man gerne vil have.
Hos kustomehouse.dk hjælper vi med nyt køkken inspiration så du får netop det køkken du drømmer om. Med vores kustomhouse køkkener får du et unikt køkken der er dansk produceret. Vi har blandt andet køkkener i eg, palisander, elmetræ og valnød så der er noget for enhver smag.

At lave et moderne køkken

Når vi designer køkkener arbejder vi også med kontraster hvor det kan være mørke træoverflader kombineret med hvide gulve og vægge. Mange køkkener i dag er designet i en moderne stil, hvor man leger med sorte og hvide kontraster der matcher hinanden på bedste vis.
Vores indretningskonsulenter hjælper i designprocessen med at kigge på ønsker til størrelse af køkken, materialer, farver og hvordan de enkelte elementer skal passes ind i det nye køkken. Det kan godt tage tid at arbejde med denne designproces, men det er en vigtigt del der på papir illustrerer hvordan det endelige køkken kommer til at se ud. Ved kustomhouse.dk er nyt køkken inspiration afgørende for os. At man kan lade sig inspirere af vores projekter og derigennem kunne vælge mellem vores kustomhouse køkkener der på forskellig vis illustrerer de muligheder der er for at designe sit eget køkken.
På vores hjemmeside www.kustomhouse.dk kan du under fanen kontakt booke et møde med os så vi sammen kan finde ud af præcis hvordan dit nye køkken skal se ud. Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside. Vi hjælper med at opfylde dine drømme om et nyt køkken.