LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Fjernstudie

Anna februar 15, 2015

Som medfølgelse af teknologien bliver bedre og bedre, kommer der også flere muligheder i hverdagen. Eksempelvis indenfor uddannelses områder, er det mere udbredt at tage sin uddannelse hjemme fra. Det er nemlig et stigende antal studerende, som tager deres uddannelse hjemme fra i stedet for på skoler. Men er dette en fordel eller ulempe? Det er der ikke noget svar på, kommer helt an på hvad for en person man har med at gøre.

Den såkaldte fjernundervisning, som primært foregår over computeren, gør det muligt for personer der gerne vil studere hjemmefra, at løse opgaver, overvære forelæsninger og lave virtuelt gruppearbejde. Selvom man ikke dukker op på uddannelsessteder. Men hvis man vælger denne form for undervisning, skal man have hænderne op af lommen.

Rigtige mange unge tror nemlig, at det ikke at skulle tage i skole, og bare læse hjemmefra, er faktisk mange gange svære. Her handler det nemlig om at kunne være ansvarsbevidst over for selv os, for at kunne klare sig igennem uddannelsen. Den bliver nemlig ikke lettere af, at man kan sidde hjemmefra og studere.