LOADING

Type to search

Computer og IT

Fokuser på forretningen

Anna juni 9, 2015

Når man driver en forretning, er der mange ting, som man skal lave. Man skal holde styr på alt, og dette er enormt tidskrævende. Derfor kan man måske ikke have tid til at data og it driften, som er en vigtigt del af ens forretning. Det man kan g??re, er at overlade data og it drift til en anden virksomhed, som er specialiseret i dette.

Overlad data og it drift hos Athena

Athena leverer alt hvad man har brug for inden for IT. Man kan for eksempel lave noget it outsourcing, som betyder, at man overlader alt fra Internetforbindelsen til adgangskontrol, strøm, køling, overvågning og ikke mindst sikkerhed og backup til en anden virksomhed. Dette kan vise sig at være meget værdifuldt, da man sparer tid og penge. Læs mere om it drift her.

Remote backup

Når man har en masse værdifuldt data, er det også vigtigt at beskytte det. Dette kan man gøre med remote backup. Remote Online Backup giver jeres virksomhed en sikker og effektiv Internet backup. Backuppen foregår helt automatisk, og man er derfor fri for at tænke på båndrutiner og opbevaring af virksomhedens backupmedier. Dette gør det meget nemmere, billigere og hurtigere for virksomheden at passe på ens data.

Webhosting

Har du en eller flere webservere, kan det være særdeles tidskrævende at vedligeholde de mange webløsninger. Derfor kan du vælge at hoste dine servere, så Athena tager sig at arbejdet. På den måde slipper man for at skulle tænke på installation, vedligeholdelse, backup, overvågning, fejlretning og support af serverne. Hvis man overlader dette til en professionel, så vil man have mere tid til at fokusere på ens forretning, og komme med strategier og markedsførings initiativer, som kan føre til at ens forretning vokser. Og det er målet med de fleste forretninger. At udvikle sig og vokse som virksomhed.

Forrige artikel
Næste artikel