LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Følger du med moden?

Anna september 18, 2015

Hvor går man hen når man vil følge moden eller finde sin egen stil?

Det er og har altid været en del af samfundet at forskellige menneskers stillinger kommer til udtryk gennem visuelle udtryk. Men nu lever vi jo trods alt i et samfund hvor ligestilling, og ligeværd, både for loven og som social norm er blevet en fasttømret del af os.

Hvorfor overhovedet bekymre sig?

Ens personlige udtryk siger meget om ens person. Om vi vil det eller ej er det et menneskeligt vilkår at vi dømmer hinanden på vores udseende, hvilket jo ofte er det første indtryk vi får af hinanden, når mennesker mødes. Om det er på arbejdspladsen, på nettet – hvor man efterhånden ikke kan agere aktivt uden profil med dertilhørende billede – eller bare generelt i det offentlige rum, falder vi aller under samme uomgængelige livsforudsætning: betydningen af vores fremtoning! Denne kan manifestere sig gennem beklædning og tilbehør som tasker, tørklæder, sko, smykker. Og der er jo et væld af mærker at skalte og valte i mellem: Adax, Reisenthel, Gucci, D&G, Fjällräven, og mange flere.

Leder man derfor efter et sted man kan opdatere, udvikle, eller afprøve sin stil eller idéer derom, har man her et sted hvor der er råd for sagen.

Men hvad hvis man aldrig har hørt om Adax tasker og alle de andre mærker som der hele tiden tales om?

Det er måske ikke alle der kender til for eksempel Reisenthel og Adax tasker, men det er der råd for!
Forhandleren http://www.guldknappen.dk har et kæmpe udvalg inden for alskens accessories til den stilbevidste kvinde, om man så leder efter tasker, sko, bælter, hatte eller punge. Gratis fragt og prisgaranti er blot nogle af fordelene ved at handle hos Guldknappen – som snart kan fejre 10-års jubilæum – og som netop drives af de to kvinder Margit og Mariann, men tag et kig og find ud af hvordan du kan finde det der giver dig muligheden for at give udtryk for din stil.