LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Forbruget af teknologi

Anna februar 20, 2015

Teknologien udvikler sig hele tiden, og samtidig med dette, er der flere og flere der begynder at bruge det. Specielt computere og mobiltelefoner, er været en hverdag for rigtig mange mennekser. Aldersgrænsen rykker sig hele tiden, og der bliver hele tiden en større og større målgruppe indenfor teknologi. Selv små børn, er begyndt at bruge mobilen tidligt i skolen, fordi forældrene gerne vil kunne komme i kontakt med deres børn. Også I skolerne og uddannelser er computeren vil en obligatorisk ting, man skal have for at kunne gennemføre

Men er dette forbrug godt eller dårligt for samfundet. Dette er der ikke noget svar på, men det også helt an på hvordan man bruger teknologen. Om det til sin skole eller arbejde, og det bliver brugt fornuftigt, eller om de bare bliver brugt til sociale medier, osv.

De fleste, som ser det er en ulempe, samfundet har fået så meget teknologi, er bl.a. at man kommer for lidt udenfor, og laver aktiviter. Flere og flere mennekser, bruger nemlig utroligt meget tid foran computeren eller mobilen, hvorimod man burde tage ud og møde mennekser, og være social på den rigtige måde.

Forrige artikel
Næste artikel