LOADING

Type to search

Uden kategori

Frisk luft og struktur midt i en pandemi

Anna april 24, 2020

I disse mærkelige Corona tider, hvor størstedelen af Danmark officielt er lukket ned, mens kalenderen for mange består af aflyste events, kan det være svært at adskille de enkelte dage fra hinanden. Hverdag og fritid flyder nemt ud i hinanden, og tendensen til natteroderi kan let forekomme. Det er en speciel tid, og det kan derfor være nødvendigt at sætte en fast struktur for sin daglige gang, hvis man vil undgå at blive fuldstændig skør i hovedet af at gå hjemme hele dagen.

Glæden ved en gåtur i det blå

Et af mine fortrukne måder at skabe struktur i karantænedagene er en klar to-do-liste, så jeg er sikker på at nå alle opgaverne for dagen. Efterhånden som forårsvejret vinder frem, og temperaturen stiger, er det dog ufatteligt fristende at gå i fuld afslapningsmode. Jeg kan derfor varmt anbefale at gå lange ture for at nyde den flotte natur. Ikke nok med at du får tiltrængt frisk luft plus motion efter at have siddet indenfor, er det en oplagt måde at mødes med ens venner eller familie uden at gå på kompromis med social distance.

Det er de små glæder i hverdagen såsom en skøn gåtur, der kan være med til at gøre en forskel på ens humør her midt i pandemien. Vi skal huske at passe på hinanden såvel os selv både mentalt og fysisk.