LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Fyr op under løjerne i soveværelset

Anna juli 17, 2015

Har parforholdet nået et dead-spot?

De fleste par vil efter noget tid opleve, at sexlivet og -lysten begynder at aftage. Dette er en helt naturlig ting. Der er flere måder at genfinde gnisten på. En af disse måder, er at udforske nye områder af sin fælles seksualitet. sexlegetøj til par

Prøv noget nyt

For mange bliver sexlivet kedeligt, fordi det bliver for trivielt. Det er nemt at sidde fast i de samme rutiner, og hele akten er bare ikke helt lige så spændende, når man ved præcis, hvad der kommer til at ske. En idé, kan derfor være at prøve nogle grænser af, og gå på opdagelse. Én måde at gå på opdagelse på, kunne være ved at bruge sexlegetøj. Sexlegetøj til par sælges i dag flere steder, og har du ikke lyst til at gå ind og købe det i en fysisk butik, findes der flere online net-butikker, hvor du helt diskret kan gøre dine køb. Varerne sendes oven i købet i en diskret emballage. Så selv postbuddet får ikke nys om, hvilken slags vare, han eller hun leverer til dig.

Genfind gnisten

Måske er sex-legetøjet lige det der skal til, for at I genfinder gnisten i parforholdet. Hvis det ikke virker, er der dog stadig ingen grund til at give fortabt. Der er nemlig mange andre muligheder. En af disse kunne være, at gå til en par-terapeut. En par-terapeut kan hjælpe med at få løst nogle dybereliggende konflikter, som man måske ikke selv var klar over at man havde. Terapeuten vil endvidere være i stand til at give jer konkrete værktøjer, der kan hjælpe jer videre, til det næste trin i parforholdet. At gå til terapeut er og mildest talt ikke den billigste løsning, og derfor heller ikke en løsning, som er den første man typisk tyer til. Og hvem ved, måske har I slet ikke brug for ekstern hjælp, men blot brug for at sætte jer ned, bruge kvalitetstid sammen og genfinde glæden ved at være sammen med hinanden.