LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Gå på vandet

Anna marts 29, 2016

Fantastiske badebroer fra Pro-Bro – Læs meget mere her

Gå på vandet med de fantastiske danske producerede badebroer fra Pro-Bro. Disse badebroer er både til kommuner, campingpladser, foreninger og sågar også til private i hele Danmark.
De fantastiske badebroer fra Pro-Bro er udført af saltvands bestandig aluminium. Plankerne på badebroerne er af hårdttræ, vedligeholdelsesfri komposit eller marineimprægneret fyrretræ. Materialerne er af en virkelig god kvalitet, og kunderne kan derfor forvente, at broerne er meget holdbare. Der er 5 års garanti på gennemtæring af broens aluminium.
De er som standard opbygget af moduler, der gør det let at tilpasse broen efter kundens ønsker.

Pro Bro sørger for du får en helt vedligeholdelses fri bro. En badebro, der er af laserskåret aluminium, hvilket betyder ingen svejsninger. Herudover er der ingen synlige skruehuller i brodækket. Benene på badebroerne er monteret under brodækket og ikke på siden – hvilket er meget mere praktisk. Bromodulerne kan til enhver tid tilpasses – let og enkelt. Herudover er der ben for hver halvanden meter modul – og det øger stabilitet og bæreevne. Alt i alt er der mange gode grunde til at vælge Pro

Ønsker man selv at samle sin nye bade- eller bådebro, er det også muligt med Pro-Bros gør-det-selv-løsning. Man bygger nemlig sin egen bro fra Pro-Bro.
Pro-Bro kan nemlig levere badebroerne som samlesæt. Herudover følger der også en samleanvisning med, så man nemmere kan samle sin bro.
Pro-Bro forhandler udover badebroer også bådlifte, flydebroer, undervandsbelysning og tilbehør fra markedsledende amerikanske producenter. Man kan komme ind på Pro-Bros hjemmeside ved at klikke her: bådebroer , hvor der står meget mere om selve virksomheden og de forskellige produkter, som virksomheden sælger.