LOADING

Type to search

Hus, hjem og have

Giv nyt liv til dit udstyr – Sprøjtemaling i høj kvalitet

Anna juli 31, 2019

Skal du have sprøjtet nyt liv i dit udstyr, så kan en sprøjtelakering eller en omgang sprøjtemaling gøre underværker. Med andre ord, så behøver du altså ikke købe nyt med det samme. Ikke alene plejes og vedligeholdes udstyret med den rette behandling og vedligeholdelse, men beskyttes også af vind, vejr og slid i fremtiden.

Giv gamle ting nyt liv

Skal dine gamle køkkenlåger friskes op, så kan du med fordel spare mange penge ved at få sprøjtelakeret lågerne, fremfor at få alt udskiftet til nyt. Ideen med at genanvende er meget oppe i tiden, og det er blevet en helt naturlig del af manges hverdag at forny sig med gamle ting, fremfor bare at købe nye ting hele tiden. Reuse, cirkulær økonomi, miljø og klima er blevet en integreret del af de flestes liv i dag. Det er genbrug, der virker!

Møbler, kunstgenstande, døre, vinduer og dekorationer er blot et lille udpluk af de ting, vi kan sprøjtelakere for dig. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Det kan være meget forskelligt, hvor lang tid en given opgave tager at udføre, det kan også kræve forskellige fagkompetencer, materialeforbrug og andre ting. Hver gang vurderes en given opgave, så en fornuftig pris kan findes og tilbydes dig.

Mere end 50-års erfaring inden for sprøjtelakering

En sprøjtelakering er ikke bare en sprøjtelakering, langt fra. En flot, ensartet sprøjtelakering kræver mange års erfaring. Vejby og søn er eksperter i industrilakering og har været det i mere end 50 år – og vi kan altid tilbyde dig en erfaren sprøjtemaler med stor erfaring på lige netop dit område. Ensartet kvalitet og professionalisme er din garant for et godt resultat. Gang på gang.

Vi udfører opgaver i både Hjørring og omegn samt hele Nordjylland. Kontakt os gerne for et gratis tilbud på tlf. 40583063.se mere på vejbyogson.dk