LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Gode ideer til firmaevents

Anna januar 22, 2016

Styrk teamet ved hjælp af firmaevents

Når man driver virksomhed, og har et sæt medarbejdere, er det utrolig vigtigt, at disse medarbejdere har det godt sammen. I den moderne tider fokuserer man meget på teambuilding, når man driver virksomhed. Man har fundet ud af, at det er vigtigt, at medarbejderne er glade for at arbejde på arbejdspladsen. For når medarbejderne er glade og tilfredse, vil de også yde mere. Det betyder så også, at virksomheden kan vokse og få en højere omsætning. Ydervidere er det vigtigt, at medarbejderne kan samarbejde. Man kan kun sørge for det optimale samarbejde, hvis man også investerer i det sociale på arbejdspladsen. Man kan for eksempel drikke en øl hver fredag, og man kan lave nogen teambuildingsevents eller firmaevents.

Gode ideer til firmaevents

Der findes mange forskellige aktiviteter til et firmaevent. Et af dem er kajakpolo. Kajakpolo er det sjove, som man kan foretage sig i en våddragt. Kajakpolo er meget sjovt, især når det er en sport, som man dyrker sammen med sine kollegaer. Man kan smide nogle kollegaer i vandet, og bare have det sjovt hele dagen. Kajakpolo er et underholdende spil, hvor det gælder om at vinde, og samtidig have en hyggelig og sjov tid sammen med sine kollegaer, medarbejderne og ja generelt teamet.

Kajakpolo Bryggen: perfekt til firmaevent

Hvis man bør i København-området og dermed vil arrangere et firma event og gerne vil prøve kajakpolo, så er der kajakpolo Bryggen den oplagte mulighed. Som tidligere nævnt er kajakpolo en meget sjov sport og aktivitet, som man kan lave sammen med kollegaerne og temaet på arbejdspladsen. Det er en god måde at styrke teamet på, så man kan have det sjovt sammen med hinanden, og dermed styrker man også samarbejdet. Hvis man vil læse mere om, hvordan man kan arrangere kajakpolo til sine medarbejdere og kollegaer, skal man klikke sig ind her: www.bryggens-kajakpolo.dk

Forrige artikel