LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Indret dit hjem med gardiner

Anna august 15, 2015

Indret dit hjem med gardiner

Gardiner er en god måde at indrette sit hjem på. Det er ikke nogen dyr løsning, og så kan man til gengæld få glæde af dem i mange år. Skifter man stil, kan man nemt udskifte dem med et par nye gardiner. Vil man gerne have et godt indeklima og holde lys og varme ude af huset, kan gardiner også have en funktionel virkning som god solafskærmning.

Gardiner er ikke bare gardiner

Der findes mange forskellige gardintyper, som egner sig til forskellige typer vinduer. Vil man f.eks. gerne kunne få så meget lys ind som muligt og samtidig have mulighed for at få god afskærmning er rulle gardiner rigtig gode. Foldegardiner kan også være en rigtig god løsning til dette, men det afhænger naturligvis af det stof og materiale, man vælger at lave foldegardinerne i.

Foldegardiner kan laves i lette stofmaterialer, som virker lysdæmpende. Man kan også få lavet foldegardinerne i tungere og kraftigere materialer, som virker fuldstændig solafskærmende. Det er helt op til en selv, hvordan udtrykket skal se ud og det vil naturligvis afhænge af den stil, man har i sit hjem.


Er man i tvivl om, hvordan det lige skal se ud, kan man få en masse inspiration hos

Man kan sagtens booke en konsulent til at komme ud til jer, hvor han/hun kan give dig et bud på den bedste gardinløsning til dit hjem. Gardinerne er ikke ens fra hjem til hjem, da du kan tilpasse dem helt til din stil. Vil du gerne besøge butikken har du også mulighed fir dette. Tag et billede med af boligindretningen og vinduerne, og så kan du tage en uforpligtende snak med en af deres medarbejdere.

Når man vælger gardiner såsom foldegardiner, er det altid en god idé at få stof, som egner sig specielt til gardiner. Gardinstof falmer ikke så let som almindeligt stof, og de er mere robuste.