LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Indretning med nordisk og minimalistisk design

Anna august 18, 2015

Indretning med nordisk og minimalistisk design

Danskerne elsker at indrette deres hjem med danske brands. Det mærkes i efterspørgslen på blandt andet Junosenge og Normann Copenhagen.

Børnesengen fra Lille Per filmene

Kan man huske Lille Per’s seng, vil man hurtigt opdage at den ligner Junoseng. Tremmesengen er blevet rigtig populære hos mange danske børnefamilier både på grund af dens smarte design, og fordi den pynter så fint i børneværelset. Junosengen er oprindeligt designet tilbage omkring 1950’erne, hvor man ønskede at designe en seng som kunne vokse med barnet. Og her blev junoesengen “født”. Sengen er smart, fordi den kan justeres i længden.

Her finder du en

Et dansk brand som hitter

Normann Copenhagen er et nyere dansk brand, som mange har forelsket sig i. Flere og flere hjem har et eller andet boligtilbehør fra designermærket, og det er ikke uden grund. Normann Copenhagen falder aldrig i værdi eller i pris, de er med andre ord en god investering i hjemmet. Og så ser de smukke og smarte ud i enhver boligindretning. Stilen hos Normann Copenhagen er en blanding af det klassiske design og retrostilen. Designermærket producerer alle typer møbler i dag. Blandt de populære møbelserier fås sofabordene fra Tablo-serien. Find den her hos www.livin.dk

Plads til afslapning

Lækre møbler behøver slet ikke at være så traditionelle. Man kan sagtens få glæde af komfortable og bløde møbler, som både store som små kender til. Det er nemlig sækkestolen her tales om. Et smart og funktionelt boligtilbehør, som både passer i stuen til en ekstra plads, eller som hyggestolen ved læsning eller fjernsynskigning. Sækkestole kan fås i et stort udvalg af mønstre og design, og så kan man jo nemt finde en som passer ind i sin boligindretning.