LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Led pærer giver et bedre lys

Anna oktober 23, 2015

Led pærer giver et bedre lys

Vintertiden kommer langsomt snigende, og dette betyder større behov for god belysning i hjemmet. Der er flere gode grunde til at skifte dine almindelige pærer ud med led pærer. Vil du selv blive klogere på led pærer og hvorfor du skal vælge dem, kan du se mere her.

De største fordele ved LED pærer og LED spots

Når du skal ud og kigge efter nye pærer til lamperne, er der flere fordele ved at vælge LED pærer og LED spots. Først og fremmest tænder de øjeblikkeligt, men har meget stor elbesparelse ligesom sparepæren. LED pærer har samtidig også lang levetid, hvilket gør dem attraktive i hjemmet. Det betyder nemlig færre udskiftninger og langt større glæde ved at købe LED. Led pærer er et af de mest miljøvenlige pærer til lamperne som man kan finde på det danske marked. De indeholder nemlig ingen tungmetaller som almindelige elpærer gør.

Det gode ved at vægle led pærer er samtidig også det lys og den stemning de giver selve rummet. Led belysning er både rigtig godt at arbejde i, men udstråler også varmt lys som matcher sollys meget. Der kan derfor også være en ren æstetisk grund til at vælge led pærer fremfor glødepæren.

Hvor kan jeg købe LED pærer og LED spot?

Det kan være rigtig svært at finde en forhandler på led pærer i de fysiske butikker. Men det har en hjemmeside lavet om på. Hjemmesiden hedder mrperfect.dk og er en dansk online shop af blandt andet led pærer og led spots. De har alt fra led erstatninger til glødelamper, led erstatning til halogen spots og led armaturer. Derudover kan de fås med forskellige farver og til mange forskellige typer fatninger.

Du kan finde rigtig mange gode tilbud på både led pærer, spots og lysstofrør under deres restsalg. Du kan også finde mobiltilbehør og cykellygter på siden.