LOADING

Type to search

Mad og Sundhed

Man kan gøre en væsentlig forskel

Anna oktober 5, 2015

Man kan gøre en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker

Man tænker måske ikke altid over det, men der er mange mennesker i verden og bare i Danmark, som har brug for hjælp og en håndsrækning. Man kan måske tænke, at man ikke selv kan gøre en væsentlig forskel for disse mennesker, og dette kan afholde en fra at hjælpe dem, som har allermest brug for det. Men man kan hjælpe andre mennesker sammed med andre mennesker. Som enkeltperson gør man en stor forskel i det øjeblik, man hjælper andre uden at forvente om at få noget igen. Velgørenhed i Danmark kan eksempelvis ske med Charii.com, som har velgørenhed for øje. Velgørenhed i Danmark kan være med til at hjælpe andre mennesker omkring en og hjælpe med nogle af de sager, som man selv tror allermest på. Der er masser af mennesker, som har brug for hjælp!

Det handler om værdier og et godt liv

Man er måske selv meget heldig, når det kommer til det liv, som man lever. Dette gælder bare ikke for alle mennesker omkring en. Velgørenhed hjælper med at hjælpe de svageste i samfundet og dem, som måske ikke selv kan eller har mulighed for at snakke deres egen sag. Man kan gøre en kæmpe forskel med relativt få midler. Man gør noget godt for andre, og samtidig får man det godt med sig selv. Velgørenhed er fantastisk! Man kan ved at hjælpe andre holde fast i ens værdier og hjælpe andre på vej mod et godt liv. Det er en dejlig følelse, når man har gjort en forskel i andre menneskers liv.

Uanset beløbet har man gjort en forskel

Det handler ikke altid om, hvor mange penge man har doneret. Det handler om, at man har givet noget til andre mennesker. Doner penge hvis man har mulighed for det. Doner penge hvis man har lyst til at hjælpe andre mennesker og hjælpe dem på vej. Doner penge selvom det ikke er et kæmpe beløb.

Forrige artikel
Næste artikel