LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Mangler du mad til festen?

Anna august 26, 2015

Mad ud af huset

Fest Diner er et grill catering med henblik på lækkert velsmagende grill buffeter ud af huset. Der leveres ud til flere forskellige byer, med henblik på et stort udvalg af mad, men også med mulighed for større kundeorientering, ved levering til både Århus, Vejle, Randers, Silkeborg og Horsens

Skal du holde Julefrokost

Udover almindelige sammensatte retter af grill buffeter, så kan der også bestilles jule orienteret mad til f.eks. julefrokost eller selve juleaften. Ikke nok med at de har færdiglavede pakkeretter, så kan der også selv bestemes hvad der skal indgå i en pakke fra firmaet, hvilket passer til en perfekt julefrokost, men henblik på hvad kunden helt selv har lyst til og brug for til festen.
Linket nedenfor viser et udbud af de retter der kan bestilles til Julefrokost, og samtidig muligheden for selv at bygge dine egne retter op fra bunden af, og sammensætte på kryds og tværs.
julefrokost

De diverse goder

Udover disse sæsonorienterede løsninger af udbragt mad, kan der også arrangeres forskellige lette tilgange til mad udbyttet. F.eks. er det muligt at bestille lidt let, for eksempel til diverse møde arrangementer, konferencer eller lignende, og ikke nok med det, så er der også muligt for blot en let frugtordning der kan indgås med firmaet og derved leveres lige til døren.
Til sidst skaber de også muligheder for deciderede arrangementer, med henblik på både konfirmation, barnedåb, bryllup, påskefrokost og studenterfest, hvilket skaber et varierende indhold af diverse kombinationer af mad, som passer til hver en lejlighed der kunne tænkes. De forskellige arrangementer af mad har samtidig mulighed for diverse ønsker, hvis der skal arbejdes med vegetar retter, eller hvis der skal tages højde for allergier til festen, og firmaet kan derfor nemt kontaktes og sørge for almene ændringer og forbehold for hvad der nu måtte komme.

Næste artikel