LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Mangler du mere plads?

Anna august 28, 2015

Online skabsplads

Hostnordic.dk giver muligheden for at hoste it til brugeren. F.eks. arbejder det med et koncept der drejer sig om it outsourcing, hvilket de kalder Hostnordic 360 grader. Dette giver muligheden for virksomhedder at pålægge alle deres it prægede opgaver til dette firma, hvorved hostnordic.dk herefter klarer de opgaver. På denne måde skaber det frihed til virksomheder, og giver dem mulighed for at fokusere på deres egen forretning, og ikke tænke på de it problematiske opgaver. Denne måde at skabe it outsourcing på har givet god respons for firmaet hostnordic.dk, og begynder at blive mere og mere kendt for deres hostnordic 360 grader.

Skaber mere plads, hurtigt

Hostnordic.dk er udover deres out sourcing system, også kendt for deres leje af public cloud service. Med public cloud service, opnåes der store fordele, og der tilbydes diverse online-tjenester som f.eks. office 365, windows intune, windows azure og flere.
Gennem public cloud service, giver det plads for virksomheder at dele ressourcer i denne cloud, med f.eks. andre firmaer eller blot almindelige brugere, der tillades adgang for. Ved at dele ressourcer på denne måde, minimeres forskellige risikoer for at miste disse ressourcer, som f.eks. ved nedbrud, og der skal samtidig ikke investeres i forskellig hardware, det hele dette koncept fungere helt uden fysiske elementer for virksomheden. Der arbejdes herved direkte fra “skyen” hvor der kan trækkes dokumenter ud fra, eller indsættes filer helt uden fysiske kabinetter eller lignende, da det hele blot er lejet fra hostnordic.dk. For at sætte dette firma i et lidt større perspektiv indenfor cloud hosting, skal det også nævnes at hostnordic.dk rent faktisk blev kåret som årets cloud service partner af Microsoft i 2011, og sætter dem hermed blandt nogle af de førende og bedste i landet indenfor cloud services, og generelt online it hosting.
Hosting af it

Forrige artikel
Næste artikel