LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Nye muligheder for spændende indretning med nipsting og brugskunst

Anna januar 29, 2015

Hold fokus på indretningen for et mere roligt hjem

En lille fortælling om hvordan man kan indrette sig med 2have brugskunst
Lige i øjeblikket er det især ædle metaller som indretningen skal have, for eksempel messing og kobber og den slags. Ikke så meget guld og sølv, kun i begrænsede mængder. Ellers er det støvede farver i feminine farveskalaer, som for eksempel lyserød, rosa, lilla og lysegrøn og lyseblå. Og man kan sagtens mikse det med en hel masse forskellige træsorter, både teak og eg og alt muligt andet. Også malet træ er pænt.

2have brugskunst kan også bruges til at forny haven med havekrukker. Både store havekrukker og mindre havekrukker kan købes, og man kan købe et par flotte planter at putte i dem. Udover planter kan man også købe andet brugskunst end havekrukker til haven. Man skal tænke på at de gæster man får, først kommer til hoveddøren, det vil sige at de først får syn på haven. Det betyder så at det er ens hus førstehåndsindtryk, og derfor vil det virkelig være fjollet hvis man ikke bruger lidt tid og energi på at God brugskunst og en flot have er vejen frem for et hyggeligt og personligt hjem som stråler af selvtillid og overskud. Brug hovedet og køb ting der kan flyttes rundt fra rum til rum og have mere end én funktion. På den måde er det ikke en stor udskrivning at købe indretningsartikler. Det er meget fedt at man kan forbedre hus og hjem på den måde.
Med 2have brugskunst og havekrukker kan du lave dit hjem om og få dejlig fornyelse af dit hus, dit hjem og din have.

Man kan forny sit ydre og sine rum med 2have brugskunst og få et cozy room.
Cozy room er bare set nyeste og mest moderne inden for indretning. 2have brugskunst er et helt nyt mærke inden for indretning, og det følger alle de nye retningslinjer inden for indretningstendenser og det der følger med.