LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Nyt fiskeudstyr til min kommende fisketur

Anna oktober 13, 2014

Min far og jeg skal snart på fisketur igen, og i den forbindelse har jeg altså virkelig brug for noget nyt fiskeudstyr. Jeg har derfor været på udkig rundt omkring på nettet, for at se om jeg måske kunne finde det helt rigtige fiskegrej til vores kommende fisketur. Problemet er bare lidt, at der er super mange forskellige hjemmesider med fiskegrej, og jeg kan ikke helt bestemme mig for hvilken jeg skal benytte mig af, da de hver især har rigtig meget forskelligt fiskeudstyr at vælge imellem, og jeg ikke ligefrem kan vælge det hele jo. Jeg mangler dog især to nye fiskestænger, så det bliver nok højest sandsynligt det, som jeg må få styr på først. Så må jeg altid kigge efter mere fiskeudstyr efterfølgende. Lige pt. over vejer jeg at købe mit Fiskegrej her, da hjemmesiden har fået vildt gode anmeldelser.

Det hel rette fiskehjul

Foruden et par nye fiskestænger, kunne et eller to nye fiskehjul nu heller ikke være helt dårligt. De to ting hænger lidt sammen og er sammen med fiskekrogene altså noget af det vigtigste på sådan en fisketur. Heldigvis er min far en ældgammel fisker med styr på grejet, så han har nok et fiskehjul eller to, som jeg gerne må låne af ham. Har I prøvet at fiske før og er det noget i kan lide? Jeg nyder virkelig sådan en far – søn dag, hvor vi bare tager ud i det fri og nyder hinandens samvær i naturen. Især hvis solen skinner og vejret ikke er helt skidt. Der er nu heller ikke noget værre end hvis man tager afsted på fisketur, og det så øs regner eller er alt for koldt.