Nyt indenfor Cannabis brugere

Det er ikke småting man kan få til sine stoffer, når man nu engang hænger fast i den livstil, jeg er glad for at det ikke er mig eller min familie. Der er dom nogle mennesker der anvender Canabis til deres sygdomme, så de ikke har de store smerter. Jeg selv har anvendt det, og selv dyrket det, så jeg bedre kunne sove. Nu har jeg de tørre blade stående som jeg kan lave en god nat te af, hvis jeg ikke kan sove. Så på den måde er det jo en god ide, at man kan købe tilbehør til diverse formål. Det er ikke kun indenfor Canabis, at der er mange produkter i mærket piecemaker, der er også en del til almindelige rygere, som måske bare vil ryge på en vandpibe eller lignende.

68_piecemaker

Dem af os der selv har haft dyrket canabis eller Marihuana, kender helt sikkert den plante på billedet. Jeg forsøgte at få fat på en masse frø på nettet, og det er blevet en hel videnskab, at få nogle frø hjem, så man selv lige kan dyrke det pot man selv lige skal bruge af en eller anden grund. Nu har de også fjernet en del af det virksomme stof fra planten, så man ikke bliver afhængig af det, og så det ikke hænger i ens krop i op til 6 uger bagefter. Der er mange der anvender diverse udstyr ved deres selvmedicinering, så de kan få den rigtige dosis, og selv dyrke og opbevare det.