LOADING

Type to search

Elektronik

Professionel udsugning er energi- og tidsbesparende!

Anna juli 12, 2018

Udsugning i industri og på værksteder er vigtigt

Udsugning kan spille en essentiel rolle for produktionen i en industri virksomhed. Flexair tilbyder et væld af muligheder indenfor Udsugning til din virksomhed. De kan facilitere udstyr til alt fra Udsugning af svejserøg eller røg og støv fra laserskæring, til Udsugning af gasser og dampe, eller filtrering af olietåger. Alle de dine behov inden for industri Udsugning kan efterkommes ved Flexair.

På et værksted kan et Udsugningsanlæg være med til at sikre ordentlige arbejdsforhold. Har du f.eks.et autoværksted, der skal opvarmes, eller hvor der er behov for et godt og frisk indeklima? Så kan Flexair også hjælpe med rumventilation via deres Udsugningsanlæg. Den udsugede luft kan blandt andet genbruges til varme og derved virke energibesparende.

Udsugningsanlæg tillader nem støvsugning

Rengøring af en større arbejdsplads kan gøres en hel del lettere med et Udsugningsanlæg. Der kan nemlig laves centralstøvsugning i hele bygningen via denne Udsugning. Så kobler du blot støvsugerrøret til udtræk forskellige steder i bygningen, og du er derved fri for at slæbe en stor og tung støvsuger rundt efter dig.

Udsugningsanlæg og nem støvsugning kan gøre det lettere for rengøringspersonalet, der skal gøre rent efter arbejdstid. Det kan også være, at der er meget affald, som skal støvsuges op i arbejdstiden. Udsugningsanlæg vil derfor være en tidsbesparende faktor. I hjemmet slipper du både for opbevaring af støvsuger og det at købe nye støvsugerposer hele tiden. Det kan jo være du har et rigtig stort hus eller at du har husdyr, der sviner meget, så er denne løsning altså smart.

Er du blevet nysgerrig på Flexairs Udsugningsanlæg, så læs mere om Professionel udsugning til dit hjem, industrivirksomhed eller værksted.