PSSST! Her kan du finde din nye gymnastiktaske

Lækker kvalitet og masser af plads

Har du søgt efter grip bags, der både er rummelige og i god kvalitet? Vi har spottet nogle for dig.

Du må gerne være krævende …

… det er vi også. I hvert fald når vi skal vælge tasker til vores træningsudstyr. Derfor ved vi også, at det kan være rigtig svært at finde en taske, som både har kvaliteten, pladsen OG det helt rigtige look til ens personlighed. Men nu har vi altså fundet nogle her, som vi simpelthen er helt forelskede i, og derfor vil vi selvfølgelig gerne dele dem med dig.

Der er fx disse to tasker at vælge imellem på dette site, nemlig en Laurie Hernandez – I Got This i sort og en en Mystique Grip Bag i shinny farver.

Mystique Grip Bag

Her får du smæk for pengene, når det kommer til farver, du kan fx vælge mellem Lemon Lime, Red, Silver og Imperial Purple. Alle sammen i en skrap, skinnende farve, som giver blikfang og er perfekt til dig, som ikke er bange for at vise dig frem, når du er på vej til træning eller gymnastik.

Laurie Hernandez – I Got This

Denne smukke, smukke taske kommer i en stilet sort farve og med håndtag i hvidt med unikt print – og så har den ‘I got this’ printet på begge sider! Så kan konkurrenterne bare komme an, når du er afsted til stævne!

Har du en favorit?

Her hos os kan vi ikke blive enige – men så kan vi jo bare vælge en af hver.