LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Red miljøet med en spildolie opsamler

Anna marts 21, 2016

Miljøet har brug for en spildolie opsamler

Det går ikke rigtig bedre for miljøet. Der er nogen der kæmper og gør deres virksomhed grønnere og mere bæredygtige for miljøet, fx med et spill kit eller en spildolie opsamler . Samtidig er der også virksomheder der ikke tænker så meget over hvordan de lige kommer af med deres affald bedst muligt, eller om der nu er den mest miljø-venlige løsning de har fået gang i. Dette kan ofte skyldes er det rent økonomisk set ikke altid er nemt at vælge den miljø rigtige løsning. Men inden for arbejde med spildolie opsamler, sker der nye og spændende ting hos oliesug.nu, følg linket for at se mere, spill kit .

Hvad gør Oliesug.nu anderledes?

Hos oliesug.nu arbejder de med mange forskellige løsninger til forskellige situation. I det kommende vil der blive beskrevet blot nogle af de områder der tilbyder produkter til.
Tanken bag det er at give virksomheder en mulighed for at gå nogle skridt i en positiv retning i på vejen forhold til forureningsbekæmpelse, med fokus på olieforurening.

Til værkstedet

Der bliver blandt andet lavet en løsning til værksteder, det såkaldte Spill Kit. Et spill kit består blandt af en Tung der absorbere olien, derudover er der også handsker, knæklys, måtter og slanger med, se mere her spill kit .

I vand miljøer

Der laves ligeledes løsninger, hvis man arbejder et sted hvor man oplever olie udslip i vandet. Dette kunne for eksempel være i et havneområde. Her bliver der lavet opsugningsspærre samt et granulat opsugning af olie i vandet.

Kan det passe?

Ja, det kan det. De produkter og løsninger som bliver lavet hos oliesug.nu er alle sammen miljø-venlig samt økonomisk bæredygtige. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at blive en del af kampen mod olieforurening.