LOADING

Type to search

Uden kategori

Rengøring i Nordjylland

Anna juni 14, 2018

For 10 år siden stiftede Marlene Bjerregaard rengøringsfirmaet Jammerbugt Erhvervsrengøring. Marlenes visioner var at øge kvaliteten på dette område. Ved at arbejde hårdt og levere det der bliver lovet, er firmaets popularitet steget markant og i dag består det af 60 medarbejdere. Firmaets navn er blevet ændret til Resolut som giver til kende at der er tale om en rengøringsservice der ikke kun arbejder hurtiget, men også leverer på et højt kvalitetsniveau. Hvis du vil vide mere om Nordjyllands bedste rengøringsvirksomhed skal du blot klikke her http://resolut.dk/

Privatrengøring

Det er lige meget om der er tale om privat hovedrengøring eller erhvervsrengøring i Ålborg eller andre steder i Nordjylland, Resolut står klar med høj kvalitet og effektivitet. Hvis det er privatrengøring man leder efter, tilbyder Resolut både hovedrengøring og en jævnlig rengøring. Ved hovedrengøring er firmaet åbent for al slags rengøringsarbejde, såsom polishbehandling, oliering af trægulve, tæpperens, persiennevask, rengøring af stikkontakter, dørkarme og meget, meget mere. Det er i princippet kun fantasien der sætter grænser. Resoluts medarbejdere går gerne grundigt i dybden med rengøringen og tilbyder at tømme skabe og lignende, gøre rent og stille tingene på plads efterfølgende.

Erhvervsrengøring

Udover den private sektor dominerer Resolut også inden for erhvervsrengøring. Hver eneste dag leverer firmaet en service af høj kvalitet til alle slags virksomheder, kontorer og offentlige institutioner, der ikke brænder hul på økonomien. På samme måde som i den private sektor tilbyder rengøringsfirmaet mange forskellige kompetencer til erhvervssektoren.

Kantineordning

Resolut tilbyder også at overtage din kantines daglige drift, hvor firmaet fx vasker op, gør rent og står for generel kantinedrift i det hele taget.