LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Sælg selv din bolig

Anna september 27, 2015

Sælg selv din bolig: Et nyt koncept

Selvsalg af boliger er et nyt koncept fra Mit Hjem Til Salg (mithjemtilsalg.dk). Mit Hjem Til Salg giver personer, som har lyst til at sælge deres bolig mulighed for at fortage et selvsalg af boligen ved hjælp af Mit Hjem Til Salg’s hjemmeside. På Mit Hjem Til Salg’s hjemmeside kan man desuden finde alle de relevante håndværkere, rådgivere, finansieringsmuligheder m.v. man skal bruge i flytte processen. Kort og godt finder man alt det man skal bruge på hjemmesiden, når man vil foretage et selvsalg af boligen.

Salgsguide

På Mit Hjem Til Salg’s hjemmeside finder man også en salgsguide, som hjælper en med selv salg processen. På hjemmesiden kan man oprette annoncer. Selvguiden sider, at inden man opretter en annonce, skal man huske at tage gode og lyse billeder af boligen. Man kan også nemmere sælge sin bolig, hvis man gør lidt mere ud af indretningen på billederne. Man kan f.eks. skabe en hyggelig stemning med blomster, stearinlys m.m. Inden man sætter boligen til salg, skal man have salgsopstillingen klar. Her skal man give alle oplysninger om boligen, så potentiel køber får alle oplysninger med det samme. Det er også en god ide at kontakte sin bank for restgæld, så man ved hvad man skylder præcist inden man foretager et selv salg på siden. Der kan være indfrielsesgebyrer og andre omkostninger ved indfrielse af ens lån, som man skal være opmærksom på. Når annoncen er klar, skal man fremvise boligen. Her gælder det om at være forberedt på boligens fakta. Man skal huske ikke at tale for meget, for det kan godt skræmme køberen. Derudover anbefales det lige som når man skal tage billeder af hjemmet, at man gør boligen hyggelig. http://mithjemtilsalg.dk/

Læs mere på mithjemtilsalg.dk

Man kan læse meget mere om konceptet på mithjemtilsalg.dk. Hvis man ikke er interesseret i at sælge sin bolig, men derimod ønsker at købe en bolig, kan man finde masser af ejendomme til salg. Hvis man ikke kan finde det man søger blandt de ejendomme til salg, kan man altid tage kontakt til mithjemtilsalg.dk. Er man interesseret i salg af ejendomme, er det en god hjemmeside at gøre det på. Sæt din ejendom til salg her, hvis du er interesseret i salg af ejendomme.

Forrige artikel
Næste artikel