LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Se yngre ud med ansigtsbehandlinger

Anna juli 31, 2015

At have god selvtillid er vigtigt. For når man har god selvtillid, bliver man glad. Det er vigtigt at være glad, for ens humør kan påvirke mange aspekter af ens liv. Derfor er det utrolig vigtigt at have god selvtillid. Nogle gange kræver det at man plejer sit udseende. Man kan f.eks. købe pænt tøj, sætte håret hver dag, sminke sig m.m. Men når man kommer op i årene begynder rynkerne at vise sig. Det skal man ikke være bange for, for det er en naturlig del af livet. Man kan stadig være smuk og føle sig smuk, selvom man kommer op i årene.

Fjern rynkerne med botox

Hvis man gerne vil fjerne rynkerne, kan man få en botoxbehandling. Botox er med til at udglatte huden. Når man får en botox injektion bliver musklerne forhindret i at trække huden sammen, og på den måde bliver huden glattet ud, og rynkerne forsvinder.

Restylane foryngrer også din hud

Restylane kan også være med til at forynge din hud, så den bliver mere spændstig, og du ser yngre ud. Restylane giver fylde, og anvendes derfor til at udfylde rynker og furer i ansigtet. Man kan også bruge restylane til at få større læber, fylde til kinder m.m.

Andre behandlinger

Man kan få mange andre ansigtsbehandlinger som kan være med til at gøre en endnu smukkere. Inden man får sig en ansigtsbehandling er det vigtigt, at man sætter sig i tingene. Det er derfor vigtigt at lave lidt research omkring ansigtsbehandling, især hvis man gerne vil have botox eller restylane. Botox og restylane behandlinger skal foretages af professionelle for ens egen sikkerhed, derfor er det vigtigt at man finder en autoriseret klinik, som er godkendt af sundhedsstyrelsen. Man kan få ansigtsbehandlinger hos SkinLab. SkinLab tilbyder forskellige slags ansigtsbehandling Fredericia, og er også godkendt af sundhedsstyrelsen. Klinikken i fredericia er stiftet af Maiken Aabo Larsen, som er sygerplejerske med bred klinisk erfaring. Man kan derfor føle sig tryg med de behandlinger, man får lavet hos SkinLab.