LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Send dine medarbejdere på et førstehjælpskursus

Anna oktober 16, 2015

I mange virksomheder bliver de ansatte tilbud at komme på et førstehjælpskursus. Grunden til, at cheferne vælger at sende de ansatte afsted er, at de synes det er vigtigt at de ansatte kan hjælpe til i situationer, hvor der er liv på spil. Et kursus varer typisk en dag og her bliver man blandt andet undervist i at bruge de nye og smarte hjertestarter og man får også en introduktion i, hvordan man bruger en blodtryksmåler.

Sørg for at have udstyret på arbejdspladsen

I tilfælde af, at der er en af de ansatte eller en kunde, som skulle få et hjerteanfald, så er det en god idé at have førstehjælp udstyr på arbejdspladsen. Udstyret kan købes på hjemmesiden hvor man også lan læse meget mere om udstyr til førstehjælp.

Andre kurser

På hjemmesiden kan man læse mere om andre kurser, som teamet bag hjemmesiden tilbyder. Det er gamle ambulance-, politi og beredskabsfolk, som står bag kurserne og man kan derfor være sikker på, at man får professionel undervisning fra fagfolk, som ved, hvad de taler om. Er man interesseret i at få andre kurser, så er der også mulighed for dette. Teamet planlægger også kurser, hvor man kan lære noget om brandslukning. Det er vigtigt at man lærer at handle når uheldet opstår, for dermed kan man formindske skader og i sidste ende kan man redde menneskeliv, når man ved noget om, hvordan man forebygger at skaderne bliver store.

Gør opmærksom på vigtigheden af kurserne

Det er en god idé at anbefale sine venner og bekendte at tage på de omtalte kurser. Jo flere der kan handle i de kaotiske situationer, jo flere dødsfald og store skader kan man forebygge. Kurserne giver en stor viden, som alle danskere kunne drage nytte af. Jo mere man ved om, hvordan man skal handle når uheldet er ude, jo større er chancen for, at man kan gøre en forskel og redde menneskeliv.